Com va passar amb el canvi de logo d’Instagram, Twitter ha realitzat un canvi en la seva interfície que no ha deixat ningú indiferent. Fa un parell de dies, la xarxa social anunciava al seu blog una sèrie de ‘millores’ en el seu disseny per tal de facilitar la navegació i la usabilitat.

Algunes de les millores són:

Tot en un mateix lloc: el teu perfil, els teus altres comptes, ajustaments i privacitat en un mateix menú, amb menys pestanyes tant en iOS com Android.

– Els enllaços a articles o llocs web s’obriran ara en un visor Safari dins de l’aplicació de Twitter, donant-te més flexibilitat per accedir a llocs en què ja estàs registrat.

 – El més significatiu és la tipografia, que es fa més visual, i les imatges de perfil arrodonides permeten distingir millor entre el que s’està dient i qui ho està dient. Les icones són més lleugeres per a una navegació més ràpida i més fàcil.

– Ah, i una de les coses que més ens agrada! Els tuits ara s’actualitzen instantàniament amb el recompte de respostes, retweets i “m’agrades”, i podem veure les converses mentre es van produint.

En aquesta cursa cap a la captació de followers en què Instagram sembla haver absorbit Snapchat, i Facebook continua apostant pels continguts en directe, quina serà la propera xarxa en actualitzar-se i què ens proposarà?