#divenow

Quina és la clau de l’èxit a Instagram? Com podem utilitzar aquesta xarxa com una eina de creació i promoció dins del sector moda? Diversos professionals ens explicaran els seus casos d’èxit dins l’entorn digital. Dissenyadors, models i fotògrafs; cadascun compartirà la seva perspectiva. Tots ells s’han convertit en influencers i tenen un tret en comú: ‘actualitat’, ‘èxit’ i ‘creativitat’ són paraules que descriuen la seva marca personal. No deixem per demà el que puguem aprendre avui: #divenow! 

Vine-hi i participa del networking amb molts més influencers i professionals del sector! 

Data i hora:
29 de juny de 18 h a 21 h.

Inscriu-t’hi. Les places són limitades.

franja-web

  • Ernest Costafreda, @Costalamel: És el creador i dissenyador d’una de les marques d’street-wear que han trencat motlles dins la indústria de la moda catalana. El seu web diu: “Somos una marca, somos niños, somos un colectivo de artistas”. Voleu comprovar-ho? No us perdeu el seu Instagram. Un últim apunt?  El seu fashionfilm Get lost to find yourself va estar seleccionat per La Jolla International Fashion Film com a millor fashionfilm del món el 2015.
  • Raquel Santa Nicolás, @raquelsannicolas: és model i cantant i tot i estar íntimament lligada al món de la moda la creativitat traspassa la pantalla del seu Instagram més enllà d’aquest sector. No us perdeu el seu Vimeo tampoc. 
  • Mila Plaza, editora de @Styleinlima: La Mila va ser una de les precurssores del fenòmen dels blogs de moda i un dels exemples que l’èxit està lligat amb l’adaptabilitat de l’entorn digital. Ha sabut utilitzar cada nova tendència sense perdre l’essència que la caracteritza. El seu Instagram n’és un exemple!
  • Marta Mullor, @martamullor: ella és un dels rostres més joves i prometedors de la fotografia. El seu objectiu ha captat a influencers, actors i actrius com Aida Flix, Anna Viñas o Xavier Salvat d’una forma molt íntima i fresca. Les seves imatges acumulen prop de 2.000 likes!
  • José María García, @Zegarciaoficial: és una de les grans promeses del disseny de pret a couture del nostre país. Després de passar per tallers com el de José Castro, Escada o Karen Millen va crear Zegarcia. Les fotos dels seus vestits sofisticats, atemporals però cosmopolites li han valgut una comunitat cohesionada i en creixement constant a Instagram. Com combinar la tradicionalitat d’un atelier de moda i les xarxes socials? Ell ens podrà donar alguna pista sobre com fer-ho!